משלוחים לכל הארץ - לקבלת הצעת מחיר וייעוץ - התקשרו 072-2237524

שייקים ירוקים? למה הם בדיוק מועילים?

וודאי שמעתם רבות על השייקים הירוקים ותהיתם לעצמכם איך הם משפרים את הבריאות. לשייקים ירוקים יתרונות רבים הנובעים מכך שהם מהווים ארוחה שלמה בפני עצמם מצד הרכיבים התזונתיים העשירים שבהם: וויטמינים, מינרלים, מים, נוגדי חמצון, סוכרים טבעיים וכלורופיל. משפרים את הבריאות ומשמשים לניקוי רעלים.

יתרונות השייקים הירוקים לבריאות

כפי שידוע, השייקים הירוקים מעניקים אנרגיה ובריאות, מסייעים בשחרור רעלים מהגוף ובהשלת קילוגרמים מיותרים הודות לרכיבים התזונתיים שנמצאים בו המסייעים לבריאות.

בשייק ישנם עלים ופירות שבכל אחד מהם אוצר של רכיבים המהווים יתרונות בריאותיים לתפקוד הגוף. כפי שתראו להלן:

יתרונות בריאותיים מהכלורופיל שבשייק הירוק

עלים הם אחד ממרכיבי השייק הירוק והם עשירים בכלורופיל – הפיגמנט הירוק הנמצא בהם.

מהם יתרונות הכלורופיל לבריאות?

  • הפחתת דלקת.
  • חיזוק הדם.
  • תמיכה בכבד בתהליך של נטרול רעלים.
  • ייצור סביבה בסיסית בגוף.
  • חיזוק מערכת החיסון.

יתרונות בריאותיים  מהמינרלים שבשייק הירוק

בשייק ירוק מינרלים יוצרי בסיס – מגנזיום, סידן ואשלגן והם נמצאים בעלים הירוקים שבו.

מהם יתרונות המינרלים לבריאות?

  • סיוע בבריאות העצם והשיניים.
  • שמירה על לחץ דם מאוזן.
  • שמירה על יכולת ספורטיבית.
  • סיוע בתפקוד תקין של מערכות הגוף השונות.

יתרונות בריאותיים מהוויטמינים שבשייק הירוק

השייק ירוק עשיר בויטמין A, ויטמין B, ויטמין C, בטא קרוטן וסיבים תזונתיים.

מהם יתרונות הוויטמינים לבריאות?

סיוע בתהליכים שונים בגוף כמו גדילה ורבייה וחיוניים לגוף.

יתרונות בריאותיים מנוגדי החמצון שבשייק הירוק

השייק עשיר בנוגדי חמצון חזקים המגיעים מהעלים והפירות שהוכנסו לתוכו. בעיקר כלורופיל. אך ישנם עוד נוגדי חמצון משמעותיים המשתנים לפי סוג הפירות.

מהם יתרונות נוגדי החמצון לבריאות?

סיוע במלחמה ברדיקלים חופשיים. שהם מולקולות העלולות לעודד הזדקנות מואצת והתפתחות מחלות שונות. 

באיזה בלנדר מומלץ להכין את השייק המושלם?

בתהליך של הכנת שייק בבלנדר סטנדרטי, הופכים פירות וירקות למשקה. נחשפים העלים והפירות המלאים במגוון רכיבים חיוניים לגורמים המפחיתים משמעותית את תרומתם לבריאות.

הגורמים המזיקים:

  • חשיפה לאוויר במהלך הטחינה. הפוגע בנוגדי החמצון ובאיכות השייק.
  • מגע להבי המתכת ברכיבים (בשילוב החשיפה לאוויר) מוריד בתועלת הבריאותית שלו.

לכן מומלץ להכין את השייק בבלנדר וואקום –  ozen באמצעותו תוכלו להכין שייקים איכותיים, בריאים וטעימים  הרבה יותר. למה? כי ישנו הבדל מרכזי בינו לכל בלנדר אחר והוא הוצאת חמצן מתהליך הערבול. 

מהם השיפורים והשדרוגים הנובעים מהוצאת החמצן?

כשטחינת הרכיבים שבשייק נעשית ללא חמצן, אין פגיעה בנוגדי החמצון החזקים הנמצאים בפירות ובירקות. באופן זה נשמרים הערכים התזונתיים שלהם. ניתן להרגיש זאת בקלות לפי הצבע והטעם המשופרים בלי יחס לשייק הנטחן בכל בלנדר אחר.

אז למה מועילים השייקים הירוקים?

לסיכום, לשייקים ירוקים יתרונות בריאותיים רבים הנובעים משלל הרכיבים התזונתיים שבהם. הדרך האידיאלית להכין שייק ירוק שבאמת יועיל לבריאות ולא יאבד מערכו התזונתי בתהליך ההכנה, היא להשתמש בבלנדר וואקום. בדרך זו ניתן להבטיח שנוגדי החמצון לא יאבדו ושייק יתרום לבריאות את כל היתרונות הקיימים בו.

מאמרים נוספים

הכי טעים הכי בריא ואצלכם בבית

בפירות ובירקות ישנם רכיבים תזונתיים החיוניים לבריאותו של כל אחד. לאחר שהבנו את היתרונות הגלומים בפירות או בירקות ואנו רוצים להפוך אותם למיץ איכותי שיכניס לגופנו את הרכיבים התזונתיים בכל

קרא עוד »
עגלת קניות
עגלה
  • No products in the cart.
Scroll to Top
גלילה למעלה
צריכים עזרה?